Blogi‎ > ‎

RAUTALAMMIN PERHOKALASTAJAT

lähettänyt Rautalammin Perhokalastajat 1.12.2009 klo 10.23   [ 19.3.2012 klo 14.33 päivitetty ]

Eletään vuoden synkintä aikaa. Kelit ovat vielä melko ”syksyisiä” , ja tämä on ainakin osalle kalamiehistä mahdollistanut melko mielekkään kalastuksen vielä tähänkin aikaan vuodesta. Huhuja hyvistä saaliista on kiirinyt korviin, niin Nokiselta, kuin Kuusaan koskeltakin. Itse en ole perhovehkeisiin edes koskenut (minun puolesta taimenet saavat olla rauhassa tähän aikaan vuodesta). Miten lie muiden RaPen jäsenten laita?

Sen verran perhotouhuissa on tullut kuitenkin nyt oltua, että käytiin Jounin kanssa parisen viikkoa sitten Jyväskylän Perhosymposiumissa kuuntelemassa luentoja perhokalastukseen, ja lähinnä taimeneen liittyen. Eihän se hyvältä näytä edelleenkään tuo tilanne luonnon taimenen kannalta, mutta eipä mikään uutinen olekaan. Samana viikonloppuna käytiin samaisessa hotellissa perhonsidonnan SM-kisat, ja kyllähän tuolla ihan nättejä perhoja on sidottu: http://perhosm.net/index.php?mact=Album,mec8c1,default,1&mec8c1albumid=6&mec8c1returnid=61&page=61

Ensi vuoden alkupuolella pitäisi järjestää Rautalammin perhokalastajien perustamiskokous Rautalammilla. Tarkempi paikka ja ajankohtakin taitaa olla vielä auki, ja ohjelmaakin pitänee vielä miettiä. Varmaankin ensimmäisessä kokouksessa pyritään linjaamaan perustettavan seuran tulevia tekemisiä, jäsenmaksuja ym. Suunnitella ensi kesän kalareissuja, tai miettiä vaikka mahdollisten lippalakkien, tai huppareiden hankkimista, Rautalammin Perhokalastajat logolla tietenkin. Kukin voi varmaan miettiä omalla tahollaan, miten haluaisi RaPen toimivan.

Myös näitä nettisivuja voisi yrittää kehittää, ja löytää enemmän sisältöä. Toivottavasti viimeistään kesällä sivuille löytää yhä useampi kirjoittaja, ja saadaan raportteja eri kalareissuilta. Eipä tässä muuta tällä kertaa.

-Juha
Comments