Seura

Jo muutama kesä on tullut pyöriteltyä rautalampilaisissa ”perhokalastuspiireissä” ajatusta paikallisen perhokalastusjärjestön perustamisesta. Alkuunsa järjestön perustaminen oli lähinnä vitsin heittoa, mutta kesän 2009 loppupuolella alkoi varmistumaan, että tosissaanhan sitä perhoseuraa ollaan perustamassa. Ja miksipä ei?

Rautalampilähtöisiä  perhomiehiä on levinnyt ympäri Suomea, ja lisäksi Rautalammin reitin kosket ja taimen ovat asioita joista Rautalampi tunnetaan maanlaajuisesti. Rautalammilla ei ole aiemmin toiminut virallista (liekö epävirallistakaan) perhokalastusseuraa, eli tämäkin vaje tulee tällä historiallisella seuran perustamisella täytettyä. Tietenkin yhteinen harrastus ja perhokalastusjärjestö myös yhdistää rautalampilaislähtöisiä perhomiehiä.

Rautalammin Perhokalastajista ei ole tarkoitus tehdä mitään salaseuraa vain rautalampilaisille. Päinvastoin,  kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan seuran toimintaan. Pienenä  vaatimuksena on, että mielenkiintoa löytyy jonkin verran liittyen perhokalastukseen, ja mahdollisesti Rautalammin reitin koskiin.
Kunnianhimoisina tavoitteita Rautalammin Perhokalastajilla on edistää perhokalastusharrastusta, sekä edesauttaa Rautalammin reitin taimenen elinvoimaisuutta  ja – mahdollisuuksia käytössä olevin voimavaroin. Seuralla on monenlaisia suunnitelmia tavoitteiden toteuttamiseksi, mutta vielä ollaan aikalailla alkutekijöissä.

Mikäli innostusta riittää niin ota yhteyttä palautelomakkeen kautta!